LANDTRYK

Senest opdateret

11. september 2018

FORLAGET LANDTRYK

HVIS DU VIL KØBE BØGER:

 

BALLADEMAGEREN SØREN (2005)

Bogen til undervisere og forældre om sprogbrug, kontakt identitetsdannelse og selvværd - med fokus på børn. Bogen giver redskaber til at forstå og udtrykke sig i krævende situationer - på en konstruktiv og ikkevoldelig måde. Dit forhold til sprog bliver aldrig det samme efter at have læst denne bog.

 

Bogen findes både i en papirudgave og som ebog.

Køb papirudgave HER

Køb ebog HER

*

 

JEG HAR RET TIL - DU HAR RET TIL (2000)

Køb papirudgave HER

*

 

GODDAG, GIRAF (2000)

Køb ebog HER

*

 

FORLAGET LANDTRYK

har eksisteret siden årtusindskiftet. De første udgivelser var et par af mine egne bøger: Jeg har ret til - du har ret til (2000), Goddag, giraf (2000) og Ballademageren Søren (2005) - alle tre er bøger, som på hver sin måde handler om ikkevoldelig kommunikation.

To titler skrevet af John Madsen blev det også til: Skal man kunne krybe før man kan gå? (2003) og Bliv hørt, set og mødt (2006).

Endelig udgav vi Stille piger - Silent Power (2008) med Anne-Mette Kruse som forfatter.

Så gik LANDTRYK i hi.

I 2015 vågnede vi igen til dåd. Goddag, giraf og Ballademageren Søren blev udgivet som ebøger, og her i 2018 er vi i gang med at udgive nye titler, som jeg er forfatter af, og Jan Solheim illustrerer. Det bliver til tre historier til de 9-11 årige børn, og igen er temaet ikkevold, som ikke er blivet mindre presserende at formidle til børn, som ellers ikke i dagens medieverden møder meget inspiration til, hvordan de kan tale og handle ikkevoldeligt.

Historierne kommer som både p- og ebøger, og om alt klapper, som vi ønsker og håber, bliver de til at få fat på omkring nytår.