HS

HALLSSTI 37 * 8000 AARHUS C

LEJLIGHEDEN


Lejligheden har dørtelefon på gaden. Den har 3 værelser: entre, køkken og bad, og et samlet areal på 85 m2. Den ligger på 1. sal, og vinduerne er udstyret med lyddæmpende glas mod gaden, så støj fra trafikken ikke generer.

De tre rum er indrettet med et soveværelse, som vender ud mod gårdhaven bagved og har en lille altan. Der står en 160 cm dobbeltseng med topmadras, to dyner og to hovedpuder samt sengelinned.

Det 1,5 meter brede klædeskab har plads til tøj - og til støvsugeren, strygebrættet og strygejernet. I skabet findes håndklæder og ekstra sengelinned.

Opholdsstuen rummer reol, cd afspiller, stor og lille sofa, sofabord, 3 gulvtæpper og en lænestol.

Midt i det tredje værelse står et stort bord med 4 stole. Der er også en reol, en lænestol og et broget gulvtæppe. Spisestue, arbejdsværelse - eller begge dele.

Køkkenet vender mod syd og rummer komfur med bageovn, emhætte, opvaskemaskine, køleskab, fryser og et lille bord med to taburetter. Der er alt nødvendigt køkkengrej til brug i en dagligdag.

Badeværelset har gulvvarme. Her er en brusekabine, håndvask, toilet og skabsplads.

I ejendommens kælder er to vaskemaskiner og en tørretumbler til rådighed for alle ejendommens beboere. Man booker vasketid (4 timer) på en dertil indrettet tavle i kælderen. Brug er inkluderet i huslejen.

Gårdrydningen har græsplæne og en legeplads og kan benyttes efter ønske. Der er tørrestativ og plads til cykler.

Ved din ankomst gennemgår jeg lejlighedens praktiske omstændigheder, og jeg kan derefter nås per telefon, når det er nødvendigt.


Kontakt: Hejgaard(snabela)mail.dk


ØKONOMIEN


Hvis du vil fremleje min lejlighed (mindst 1, højst 5 måneder fra 1.5. til 30.9.), laver jeg en lejekontrakt i to eksemplarer, som vi begge underskriver og får hvert vores eksemplar af.

Ved lejeaftalens indgåelse skal du betale et depositum på 15.000 dkr sammen med den første måneds husleje.

Den månedlige leje incl. varme og vand er 10.000 dkr. Dertil kommer a conto 250 dkr for elektricitet, som du dog betaler efter forbrug. Afregning af dit elforbrug - har du betalt for meget eller for lidt? - sker ved afrejse.

Vil du have internet/ wifi koster det yderligere 250 dkr om måneden.

Husleje indbetales på min bankkonto senest den 3. hverdag hver måned.

Rengøring efter din afrejse koster 600 dkr, som trækkes fra dit depositum. Det samme gælder betaling for reparation af eventuelle skader, som er sket i lejligheden, mens du har boet her.

Det resterende depositum tilbagebetales, så snart afrejseregnskabet er gjort op, og senest en måned efter din afrejse.

Udsigt fra soveværelset til gården